Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

καλησπερα

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 11:07 π.μ. 21 σχόλια
Καλησπερα σε ολους , ολα καλα? κι εγω καλα ειμαι αλλα αρκετα κουρασμενη, νυσταζω πολυ μιας κι εχθες λογω της εορτης οι καλεσμενοι μας εφυγαν κατα τις 02.00 , και μετα εμεις επρεπε να μαζεψουμε τον χαμο. Πολυ κοσμο δεν ειχαμε αλλα οσο να πεις τη σχετικη φασαρια την καναμε . Οι φωτογραφιες τιποτα ακομα καπου το βισμα δεν μπαινει καλα στο PC και δεν μπορω να τις αποθηκευσω , κι εχω φωτογραφισει και τα μεζεδακια αλλα και το γλυκακι , τελος παντων τι να κανω ? οταν μπορεσει ο κουνιαδος μου θα μου ξαναδειξει. Περασαμε αρκετα ομορφα, ηρθαν ο αδελφος του Νικου με την οικογενεια του και ο ξαδελφος ο καπετανιος με την γυναικα του. Πηρα και τα δωρακια μου ενα ομορφο ανθοδοχειο και ενα βιβλιο - μυθιστορημα που ηταν στα σχεδια μου να το παρω, αυτο ηταν και το πιο συγκηνητικο γιατι τα ανιψια μου ειχαν γραψει το ονομα τους μονα τους και τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο μιας κι ακομα δεν εχουν παει σχολειο. Ειχαν ομως πολυ πλακα γιατι λεει ο Γιωργος
- Ασπα !(εντονα) που ειναι τα αλλα παιδακια για το παρτυ σου?
- Δεν θα ερθουν αλλα παιδακια Γιωργο μου
- Ασπα να σου πω κατι? (δεν προλαβα να απαντησω ναι η' οχι) ειναι μια βλακεια το παρτυ σου !!!
Εσκασα στα γελια οπως καταλαβαινετε, τι να πω παιδια ειναι, μετα τον αρπαξα και τον επνιξα στα φιλια και το ξεχασε κιολας το αγορι μου.
Πηρα πολλα μπραβο για το γλυκακι μου , ενα λαχταριστο μιλφειγ θα σας δωσω τη συνταγη με τη φωτογραφια . Ειχα κανει επισης κοτοπουλο παιδακια στο grill καλαμακια με πιτουλες και σαλτσα μουσταρδολεμονολαδο, πατατες φουρνου με μπολικο σκορδακι και ριγανη , σαλατα χωριατικη με Σιφνεικη καππαρη που εφερε η φιλη μου η Σωτηρια απο τα πατρια εδαφη του συζυγου της του Αντωνακη και σαλατα πρασινη με ντοματινια και παρμεζανα και φυσικα το αγαπημενο μου σουφλε τυριου που κανει παντα θραυση.
Φετος κατα ενα μυστηριο λογο με θυμηθηκαν παρα πολλοι μαλλον ξεκιναει να γινεται γνωστη αυτη η γιορτη.
Στη δουλεια μου τα παω τελεια , μου αρεσει πολυ και δεν εχω κανενα παραπονο. Την αλλη εβδομαδα ξεκινω μαζι με τη φιλη μου τη Μ. μαθηματα ραπτικης στην Ταμαρα (βλ. www.ftiaxto.gr). Εχω και τη ραπτομηχανη της μαμας μου οποτε θα κανω και εξασκηση στο σπιτι.Λεμε να φυγουμε το Σαββατοκυριακο για την Αγ. Μαρινα να κανουμε και καμια βουτια, να δουμε και την κουμπαρα μας που ειναι ετοιμογεννη αχ Παναγια μου το 3ο της παιδακι θα φερει στον κοσμο , και αυτες τις ημερες μου λεει πως ειναι σαν αεροστατο η κοιλια της εμ! βεβαια αφου και τωρα που μιλαμε μπορει να σπασουν τα νερα. Ολο γεννητουρια θα εχουμε Σεπτεμβριο - Οκτωβριο. Πρωτα η κουμπαρα μου η Μινα δεν ξερει τι παιδακι θα κανει γιατι, αφου εχει ενα κι ενα αυτο το ηθελε για εκπληξη, μετα η φιλαριτσα μου η Κατερινα θα φερει στον κοσμο διδυμακια κοριτσακια η οποια εχει ενα ακομα αγορακι 16 μηνων και μετα η νυφη μου . Χαμος !και μην ξεχασω και την αλλη μου τη φιλαριτσα την Εβελινα που στις 26 Σεπτεμβριου παντρευεται .Ολο εκδηλωσεις ειμαστε. Εδω θα σας αφησω γιατι πρεπει να παω να βαλω φαγητο στον Νικολακη μου.
Καλο βραδυ σε ολους !!!!!
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare