Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Καλο Σαββατοκυριακο

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 7:32 π.μ. 16 σχόλια
Καλησπερα, δεν θα καταφερω να παω στο μαθημα για βελονακι τελικα, δεν νιωθω και τοσο καλα , κατι με περιτριγυριζει, λιγο το στομαχι μου , λιγο το κεφαλι μου , λιγο απο ολα, κι επειδη θελω να ειμαι καλα το Σαββατοκυριακο , ειπα να μην παω για να ξεκουραστω μιας και θα ερθουν και οι φιλοι μας αυριο το βραδυ και ειμαστε και καλεσμενοι την Κυριακη το μεσημερι στα γενεθλια μιας φιλης μου .
Σας ειχα υποσχεθει να σας πω τι θα φτιαξω αυριο το βραδυ , σκεφτηκα λοιπον να κανω finger food, εχω μια συσκευη fondu και ειπα να την χρησιμοποιησω , θα παρω λοιπον μιγμα τυριου ειδικο για fondu θα φρυγανισω και μπουκιτσες απο ψωμι του tost , θα φτιαξω τα τυροπιτακια της μικρης κουζινας , που αυτοι οι φιλοι μας δεν τα εχουν δοκιμασει , θα φτιαξω λουκανικοπιτακια με τη ζυμη της δημιουργιας, γιατι νομιζω πως το ουζο θα κανει τη διαφορα, θα αλειψω ψωμακι μαυρο με φρεσκο βουτυρο κι απο πανω θα βαλω καπνιστο σολωμο που ολοι αγαπαμε, και θα φτιαξω μπομπα με τυρι κρεμα και βουτυρο και γαλοπουλα.
Νομιζω πως αυτα ειναι αρκετα .Θα παω στη λαικη αυριο και θα παραγγειλω και κουρτινες για την κουζινα και την κρεβατομαρα μας , διοτι, αυτες που ειχα πεσανε πολυ κοντες.
Θα βγαλω και φωτογραφιες το σπιτι , μονο τα δωματια που ειναι ετοιμα ομως οχι τα αλλα με τις κουτες .
Αχ μην το ξεχασω το πιο σημαντικο και ευχαριστο νεο που ακουσα τελευταια για την οικογενεια μου, ο αδελφουλης μου θα γινει μπαμπας , ναι ναι , καλα ακουσατε εως τις 19 Οκτωβριου θα γεννηθει το πρωτο μου ανηψι και θα ειναι Ζυγος στο ζωδιο σαν εμενα την πανεμορφη τη θεια του ,κι ετσι μετα το Πασχα θα κανουν πολιτικο γαμο , και μολις με το καλο ερθει το μωρακι θα κανουν βαφτιση και γαμο μαζι. Ολα τελεια λοιπον. Ε καιρος ηταν νομιζω.
Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε!!!!!
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare