Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

γυρισα καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 5:54 π.μ. 9 σχόλια
Αγαπουλες μου , ειπα να γυρισω , γιτι δεν εχει και νοημα ολη αυτη η αποχη τοσο καιρο. Πολλα-πολλα εχω να σας πω , πρωτον ευχαριστω πολυ πολυ για το βραβειο , νομιζω δυο πηρα ξερω πως πρεπει να ανταποδωσω αλλα δεν εχω καταλαβει πως, τελος παντων αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως πρεπει να δωσω σε 8 φιλες , τις εχω διαλεξει αλλα θα μου το εξηγησετε εσεις. Αχ απο που να αρχισω ? λοιπον ολα ξεκινουν απο την ημερα εκεινη που η μητερα μου με πηρε τηλ κ.τ.λ. θυμαστε σε προηγουμενη αναρτηση ειχα αναφερθει, αφου περνουν λιγες ημερες, μια μερα πρωι ειμαι στο γραφειο και με παιρνει ο ανδρας μου τηλ (σπανιο αυτο , μονο οταν συμβαινει κατι πολυ σοβαρο)
-Ασπουλα , καλημερα
-Καλημερα Νικο μου τι εγινε?
-Ε τα ειχαμε μονα , μας ηρθαν και ζυγα
-Δηλαδη δεν καταλαβαινω τι μου λες
-Ειμαι στο ΚΑΤ , εβγαλα τον ωμο μου ...
αν δεν τον ακουγα , σιγουρα θα ειχα πεσει απο το παραθυρο, με τα πολλα, αντε να βαλω τα κλαματα , γιατι δεν τον εβλεπα και ελεγα κι αν εχει χασει το χερι του κι αν κι αν...
Φευγω αρον αρον, παω στο σπιτι μου , γιατι μου ειπε να τον περιμενω εκει, φτανω, ποιον να παρω η πεθερα μου εχει ακομα τον πεθερο μου στο νοσοκομειο η μανα μου ηταν στην δουλεια της , περασε η ωρα ηρθε κακην κακως , καθισα μαζι του, πηρα κι αδεια την επομενη μερα μιας και θα ηταν Παρασκευη κι ετσι τον φροντισα οσο μπορουσα, μεσα στο Σαββατοκυριακο εκεινο ολο επισκεψεις ειχαμε, ε ειναι αγαπητος και θελανε να τον δουν . Πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε πως πρεπει να περασουν 3 εβδομαδες για να ειναι τελειως καλα , φυσικα οι 3 εβδομαδες περασαν κι ο Νικος δεν ειναι τοσο καλα , θα κανει φυσικοθεραπειες και θα συνελθει. Ολοι με πηραν τηλεφωνο , συναδελφοι, συμμαθητες απο το εργαστηρι, απο τις βελονες, φιλοι,συγγενεις, ολοι ολοι. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους. Ενα ευχαριστω ακομα και σε εσας που περνουσατε και ειχατε εναν καλο λογο και για μενα.
Εχει και συνεχεια, η μητερα μου μετακομισε , αλλα τρεχαματα απο εκει, ολα καλα ομως βολευτηκε η γλυκουλα μου.
Συνεχιζω με την καντεμια μου υπαρχει κινδυνος να μεινω χωρις δουλεια , ναι ναι , σε αυτες τις δυσκολες ημερες δεν θα μπορουσε η εταιρια που δουλευω να μεινει εκτος. Δεν θα ηθελα να πω περισσοτερα για την δουλεια μου , καταλαβαινετε φανταζομαι.
Ο λογος που με εκανε σημερα να γραψω ειναι ενα τριανταφυλλο , αληθεια ενα τριανταφυλλο. Ο αντρας μου εστω και με ενα χερι φροντιζει τα λουλουδια μας , και τωρα ειναι η εποχη που επρεπε να κλαδευτουν οι τριανταφυλλιες , ετσι λοιπον εκοψε ενα τριανταφυλλο και το εβαλε στο βαζο μας , με συγκινησε τοσο πολυ , που μεσα στην αναποδια εκεινο στεκοταν πενταμορφο και στολισε το καθιστικο μας και την καρδια μας .
Ετσι σκεφτηκα να κανω αναρτηση.
Για καποιο λογο δεν μπορω να αναρτησω φωτογραφιες , κριμα κι ειχα τοσα πολλα να σας δειξω. Θα δω τι φταιει ομως και θα σας της δειξω αλλη φορα.
Θυμαστε που σας ειχα πει για τα σεμιναρια που θα ξεκινουσα της χειροποιητης κουκλας και των χρηστικων αντικειμενων? Δυστυχως το σεμιναριο για την κουκλα δεν θα γινει , γιατι δεν υπαρχουν πολλες συμμετοχες , κι ετσι σκεφτηκα να κανω τα χρηστικα αντικειμενα και κατασκευη faux bijoux . Πως σας φαινεται?
Τα πλεκτα μου προχωρανε μια χαρα το ιδιο και τα μαθηματα, το κασκολ της πεθερας μου ετοιμο , της το εδωσα κιολας , την εχω βγαλει και φωτογραφια. Αι στο καλο που δεν μπορω να τις αναρτησω , θα σκασω τωρα, τι να κανω , υπομονη.
Αυτα ειναι τα νεα μου σε γενικες γραμμες , κι ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναλειψω τοσο πολυ.
Σας ευχαριστω ολες και ολους.
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare