Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Χασκα οπως Πασχα !!!!!!!

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 12:51 μ.μ. 8 σχόλια
Καλησπερα , σε ολους ! Τι μου κανετε , ετοιμαζεστε για τον μπακαλιαρο και τη σκορδαλια? Εγω τα ψωνισα σημερα το απογευμα για να μη παω τελευταια στιγμη αυριο που θα γινεται χαλασμος. Θα φαμε στο σπιτι μας φετος , αλλα αργα το μεσημερι μιας κι ο Νικος σχολαει στις 16.00, εγω εχω ρεπο αλλα καλυτερα να μην ειχα... τι γιατι? γιατι θα δουλευω και το Μ.Σαββατο και την Κυριακη του Πασχα.

Βεβαιως βεβαιως εχω βαρδια 14.00-22.00, οποτε μονο Ανασταση θα προλαβω Πασχα ουτε για αστειο θα κανω Χασκα φαινεται, του πεσανε και τα αυτια του Νικου μολις του το ειπα. Τελος παντων σταματαω τη γκρινια γιατι δε μου αρεσει αυτο που κανω.

Σημερα ανακαλυψα ενα νεο ειδος τρομοκρατιας καθως επεστρεφα απο τη δουλεια μου. Επειδη βιαζομουν λοιπον γιατι ειχα να κανω ψωνια ειχα και RDV με τη πεθερα μου , ειπα να παρω taxi για να προλαβω.

Κι εκει που πηγαιναμε και πηγαιναμε λοιπον , ξαφνικα βλεπω στο δρομο κατι ανθρωπους , με τεραστια μπρατσα , παστωμενους με λαδια για να γυαλιζουν , ντυμενοι με φορμες κολλητες για να διαγραφει στο σωμα , καδενες στο χερι , χαμηλωμενα αυτοκινητα κι ενα περπατημα , που γεμιζε τον τοπο μαγκια . Μου εκανε τοσο εντυπωση και το χειροτερο ειναι οτι ειχαν παρκαρει τα αυτοκινητα τους με τετοιο τροπο που δεν μπορουσες να περασεις .

Επρεπε δηλαδη να ντους κοιταξεις με βλεμμα γεματο παρακαλια προκειμενου να σε αφησουν. Μα ειμαστε στα καλα μας , τι γινεται , σε πολεις που ζουν ανθρωποι απλοι και καθημερινοι, εμφανιζονται τυποι τετοιου ειδους μερα μεησμερι και σκορπουν τον πανικο στο περασμα τους? και ηταν πολλοι πανω απο 15 ατομα.

Εκει που ηταν μαζεμενοι εχει ενα φροντιστηριο ξενων γλωσσων και τα παιδια ειχαν λουφαξει, δε συζητω για τους μαγαζοτορες που εκεινοι την ωρα πηγαιναν να ανοιξουν τα μαγαζια τους.Τι να πω πια ?

Αν αυτο δεν ειναι νεο ειδος τρομοκρατιας τοτε τι ειναι ?
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare