Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

εδω ειμαι καλεεεεεεεεεε...!!!!!!!!!!!!!!

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 3:58 π.μ. 20 σχόλια
καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενταξει , χαθηκα αλλα μην κουνατε το κεφαλι σας , που ανοιξα ετσι θριαμβευτικα την πορτα και βροντοφωναζω , αλλα πως να το κανουμε μια ευτυχισμενη , θειτσουκα που της μοιαζει η ανιψια της πρεπει να να ακουγεται ε , τι λετε?
Μπερδευτηκατε ? δεν πειραζει θα τα παρω ολα απο εκει που τα αφησα αναλυτικα,,παρτε καφεδακι χαμηλωστε το ματι της κουζινας , και ξεκιναμε γιατι ακολουθει η απολυτη φλυαρια.
Στα γενεθλια μου οπως θυμαστε ημουν αρρωστη, παραγγειλαμε κινεζικο με το Νικο , περαασε η μαμα μου με την καθιερωμενη τουρτα , φυσικα δεν καθισε διοτι, φοβοταν μην κολλησει, (περιμενε να γεννηθει η μπεμπα και σου λεει μην αρρωστησω και δεν μπορω να δω το μωρο),σβησαμε την τουρτα με τον Νικο και τη Φιονα , φαγαμε εγω οσο μπορουσα και την αλλη μερα, ακομα χειροτερα ημουν, ανημερα των γενεθλιων μου η παιδικη μου φιλη εφερε στον κοσμο τις διδυμες κορες της, χαμος κι απο κει ολα αυτα τηλεφωνικα βεβαια, γιατι που να πλησιασω?Ερχεται η Παρασκευη εγω ακομα πιο χαλια η φωνη μου εκλεισε τελειως με αποτελεσμα να μιλαω με νοηματα το Σαββατο το πρωι, παιρνει τηλεφωνο η πεθερα, η οποια ειχε ενημερωσει την Μιρελα (οικιακη βοηθος αλβανικης καταγωγης, φοβερη στα γιατροσοφια), βρασε χαμομηλι και ανακατεψε μια κουταλια της σουπας σοδα, κανε γαργαρες και θα με θυμηθεις.Και πως να μην τη θυμηθω αφου ανοιξε ο λαιμος και μιλουσα σαν κανονικος ανθρωπος και οχι σαν ρομποτ.
-Νικο, να καθαρισουμε το σπιτι !
-μμμμμμμμμμμ
-μονο μια μικρη βοηθεια θελω νικο μου
-μμμμμμμμμμ ναι μωρο μου....
Με τα πολλα με βοηθησε, περασε η μερα , και πεσαμε για υπνο, καποια στογμη νιωθω να με σκεπαζει...
-ζεσταινομαι σου λεω !
-μα εισαι παγωμενη
-ε δε πειραζει
Κατα τις 05.00 το πρωι , χτυπαει το κιν,
-Ασπα ...?
-Ναι ...
-Ελα γεννησε η Χρυσα !
-Ποτε?
-Πριν λιγο
-Και γιατι δεν μας πηρατε τηλ οταν εσπασαν τα νερα?(σητουσα και το λογο)
-Σας πηρα Ασπα, και το ειπα στο Νικο !
-Ποιον Νικο?
-Τον αντρα σου !
-Τον αντρα μου?
-Ασπα ξυπνα ειμαι ο Μελιος ο αδελφος σου, ο Νικος ειναι ο αντρας σου, η Χρυσα ειναι η γυναικα μου και μολις γεννηθηκε η κορη μου
-εεεεεεεεε ...?

-νικο γιατι δεν με ξυπνησες οταν πηρε τηλ ο αδελφος μου?
-σε ξυπνησα Ασπουλα μου αλλα δεν καταλαβαινες τιποτα.
-θα παμε ?
-ε βεβαια θα παμε...
Ντυθηκαμε στα γρηγορα, και καθως ντυνομουν εβαλα τα κλαματα, γιατι σκεφτηκα τον μπαμπα μου , που δεν ειναι μαζι μας πια, να τρεξει τρελος απο χαρα μες την μαυρη νυχτα , να δει το εγγονι του.
-γιατι να μην ειναι ο μπαμπας μου εδω ρε νικο?
-ελα Ασπουλα μου παμε τωρα και μην τα σκεφτεσααι αυτα
Αδειοι οι δρομοι σε 10 λε[τα ημασταν στο ΜΗΤΕΡΑ, ωχ Παναγια μου τις χαρες ηταν αυτες, η μαμα μου ηταν στην εισοδο, οα δελφος επινε καφε με τον πεθερο του και η μαμα της Χρυσας κατω στην αιθουσα αναμονης, αγκαλιαστηκαμε ολοι , συγκινηθηκαμε και σκεφτηκαμε οτι οι ανθρωποι κλαινε και απο χαρα .Εγω ηθελα να δω τη Χε=ρυσα ομως, καταεβηκαμε κατω περιμεναμε και βγηκε ο νοσοκομοςνα μας πει το δωματιο που θα την βαλουνε.
-μπορω να τη δω , μολις ηρθα
-βεβαιως θα σας φωναξω
Μετα απο λιγο μας φωναξε , ηταν στο φοριο και την πηγαινανε επανω στο δωματιο.
-ελατε ...
-να μας ζησει χρυσα μου εισαι καλα?
-μια χαρα
Ε αφου τη ζουληξαμε και τη φιλησαμε , πηγαμε επανω στο δωματιο.
Μετα απο λιγο φερανε και το μωρο , αχ Θεεμου , σαν κουνελακι ειναι 2.900kg .
Ειχε πια πατουσαρα τεραστια και κατι μακρια δαχτυλα, αυτα σιγουρα τα πηρε απο εμας διοτι, ολες η γυναικες στο σοι μας φορουν 42-43 νουμερο στα παπουτσια.
Περασε η ωρα, φυγαμε πηρα εγω τα σχετικα τηλεφωνα για να ενημερωσω , ευχες απο παντου για να ειναι καλοτυχο.
Οι μερες περασαν η μπεμπα πηγε σπιτι της, και αυριο περιμενει την θειτσουκα της να την δει. Ψωνισαμε χθες ενα σωρο πραγματα, παρκο, καρεκλακι φαγητου, σαλιαρες, παιχνιδια, καλσον, ρουχα, ενα σωρο πραγματα.Οπως καταλαβατε ολα μου τα νεα αφορουν την ανιψια μου. Επισης να σας πω πως ο αδελφος μου με τη μαμα μου λενε πως μου μοιαζει, γαι να δουμε αυριο θα σας πω.
Σημερα το βραδυ περιμενουμε εναν αγαπημενο φιλο απο τα παλια, και εχω ετοιμασιες για τα φαγητα και τα σχετικα. Θα σας πω τα νεα συντομα.
Φιλια σε ολους καλο Σαββατοκυριακο.
Εχω κι αλλα νεα να σας πω για τα σεμιναρια που παρακολουθω , για τα πλεκτα που εχω αρχισει, αλλα στη επομενη αναρτηση, γιατι κουραστηκα να γραφω ...
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare