Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

μελαχγολια ...!!!!!!!!!

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 3:06 μ.μ. 8 σχόλια
Η μερα ειναι λιγο περιεργη σημερα, βροχερη , παγερη, εγω σκεπτικη αλλα ταυτοχρονα γεματη ενεργεια, μετα απο ωρες ατελειωτες στην κουζινα παλευοντας με ζυμες, καθησα λιγο να ξεκουραστω κι οπως παντα οταν ειμαι σε μετρια ψυχολογικη κατασταση στο μυαλο μου ερχονται τα περασμενα.
Η πορεια μου δεν ηταν ευκολη μεχρι εδω . Ειχε απο ολα και καλα και κακα , καθολου περιεργο αφου ολοι μας εχουμε κατιτις ασχημο να θυμομαστε. Αλλα αυτο μωρε που με πειραζει πιο πολυ ειναι οτι μεγαλωσα αποτομα, οτι δεν ειχα ομορφα παιδικα χρονια, οτι παντα απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου σκεφτομαι , σκεφτομαι , ακομα κι οταν κοιμαμαι ακομα κι οταν προσπαθω να κοιμηθω, ακομα κι οταν ξυπναω. Παντα ευθυνες , παντα να σκεφτομαι τους αλλους, παντα να φροντιζω τους μεγαλυτερους μου, να δινω το καλο παραδειγμα στους νεοτερους μου.
Κι εκει που ηρεμεις να γινεται κατι κι ολα να διαλυονται μεσα σου, ειτε ενας καυγας , ειτε ενας θανατος , ειτε οτι να ναι, και μετα να πρεπει να κανεις πως δε συμβαινει τιποτα , για να δωσεις δυναμη στους αλλους. Αυτο ρε παιδι μου, που παντα καποιον πρεπει να εμψυχωνω , απο τη μανα μου μεχρι την αδελφη της πεθερας μου,πολυ με τσακιζει τωρα τα λεω ετσι μετα θα εχω μετανοιωσει και θα σκεφτομαι , ελα μωρε ποσο ακομα θα ειναι μαζι σου?
Δε ξερω τη συμβουλη να δωσω , γιατι, δεν ξερω αν αυτο που νοιωθω ειναι πως να το πω σωστο, καλο ? Παντως το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κανουμε αυτο που μας ευχαριστει , εστω κι αν αυτο εχει να κανει με την προσφορα μας στους αλλους. Ο ανθρωπος δεν αλλαζει αν εχει μαθει να δινει θα δινει, αν εχει μαθει να αγαπαει θα αγαπαει, αν εχει μαθει το αντιθετο κακο του κεφαλιου του.
Αυτο που εχω καταλαβει παντως ειναι πως η ζωη ειναι μια διαρκης παλη , ενας αγωνας με τον ιδιο σου τον ευατο , που δινεις καθημερινα και που πρεπει να βγεις νικητης γιατι, αν σε νικησει ο ευατος σου , χαθηκες πηγες στον Αδη κι ουτε που το καταλαβες.Ολα ειναι ισορροπιες που ακροβατουν σε ενα τεντωμενο σκοινι, στο χερι μας ειναι να μην σπασει. Εγω το παλευω ακομα , και θα τα καταφερω , γιατι δεν κολωσα στα χειροτερα , τωρα για μια μελαγχολια θα γινω ενα με το πατωμα ?


Καλη δυναμη σε ολους !!!!!!!!!!!!!
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare