Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Καλη Σαρακοστη

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 3:58 π.μ. 9 σχόλια
Καλημερα καλημερα και καλη κυριακη να εχουμε. Ετοιμαζομαστε να φυγουμε για μεσημεριανο φαγητο στη πεθερα μου , που θα εχει ετοιμασει ενα σωρο νοστιμιες. Μετα θα πρεπει να γυρισω διοτι με περιμενει δουλεια στη κουζινα.

Αυριο Καθαρη Δευτερα κι εγω δουλευω 14.00-22.00 , αλλα δεν με πτοει καθολου , κανονισαμε με τους υπολοιπους συναδελφους να φερουμε το κατιτις μας για να γευματησουμε στη δουλεια. Κι εγω σαν μεγαλυτερη απο τα αλλα κοριτσια θα ετοιμασω τα πιο <<δυσκολα>>, χταποδι με μακαρονακι κοφτο, γαριδες με πιλαφι , ταραμοσαλατα, τυροπιτακια , και λαγανες απο το βιβλιο της μικρης κουζινας που οτι εχω φτιαξει μεχρι τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπη.

Τι κι αν δουλευω , μονο για το Νικο με στεναχωρει που θα ειναι μονος του, αλλα του λεω να παει στη μητερα του να μην ειναι κι αυτη μονη της.

Σκεφτομαι να δημιουρησω ενα blog ακομα που θα ασχολειται μονο με συνταγες κι αυτο εδω να το κρατησω για τα εσωψυχα μου. Δεν σας εχω πει τοσα πολλα πραγματα, ουτε για το κανουιο εργαστηρι αργυροχοιας που διδασκομαι κοσμημα , ουτε σας εχω δειξει τις δημιουργιες μου, ουτε τα πλεκτα μου.

Την Τεταρτη εχω repo κι εχουμε κανονισει με το πλεκτο εγκωμιο συναντηση μπροστα πο το τζακι της για πλεξιμο, θα της πω να με βοηθησει για το νεο Blog που σκεφτομαι και σιγουρα δεν θα μου αρνηθει.

Σημερα ειναι της Τυρινης η'΄της Τυροφαγου οπως ελεγε η γιαγια μου η Ασπα, κι εφτιαχνε καθε χρονο μακαρονοπιτα και τυροπιτακια τα εφτιαχναν ελεγε στο χωριο του μπαμπα της καπου στον Παρνασσο, η γιαγια μου εφυγε πριν απο 1,5 χρονο απο κοντα μας και μαζι με εκεινη εφυγε κι ενα μερος της αγαπης μου για εκεινη , δεν πρεπει που το λεω αλλα εμαθα ασχημα πραγματα για εκεινη , κι ενα μεγαλο κομματι απο τη ζωη μου που τοσο ομορφα με συντροφευσε στα δυσκολα παιδικα μου χρονια γκρεμιστηκε.

Συνεχιζω να την αγαπω αλλα οχι με την ιδια δυνα μη και πιστη οπως τοτε που ημουν παιδι, τελικα ο ανθρωπος οταν χανει τα λογικα του βγαζει τον πραγματικο του ευατο η' παντα αυτος ηταν αλλα τον εκρυβε καλα ?

Επειδη εχω καταληξει, θα σας πω την αποψη μου σε επομενη αναρτηση.

Καλη Σαρακοστη να εχουμε.
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare