Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

καλησπερα, καλησπερα

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 6:20 π.μ. 15 σχόλια
καλησπερα - καλησπερα, σημερα εχω επετειο γαμου , 2 χρονια , πως περασε ο καιρος , ουτε που το καταλαβα. Να ειμαστε καλα και χαρουμενοι, και του χρονου με ενα μωρουδακι , αυτη ειναι η ευχη μου για εμας Νικολακη μου.
Του ειχα υποσχεθει ενα απο τα αγαπημενα του φαγητα, μπακαλιαρο με σκορδαλια και πατζαρια και πατατες τηγανιτες , αλλα δεν προλαβα, κατι απλο θα κανω για σημερα και το Σαββατο , θα τον περιποιηθω οπως του πρεπει.
Φιλες μου , ολα καλα κατα τα αλλα , εχω ξεκινησει και πλεκω ενα πουλοβερακι για εμενα , θα σας το αναρτησω σιγα σιγα , την Παρασκευη εχω μαθημα κι ετσι θα το προχωρησουμε κι αλλο , κι αυτα τα νηματα μια περιουσια στοιχιζουν, τι να κανουμε ομως ετσι ειναι τα χομπυ. Τα μαθηματα κεριου στο εργαστηρι τελειωσαν, διαλεξα αλλα 2 ομως κι ετσι απο την δευτερη εβδομαδα του Φεβρουαριου ξεκιναω , διαλεξα κατασκευη κουκλας και χρηστικα αντικειμενα , με με τον καιρο θα σας τα εξηγω πιο αναλυτικα. Την πλεξη που μου εμαθε η κα στο νοσοκομειο δεν εχω ξεχασει να σας τη δειξω, με την πρωτη ευκαιρια θα την βαλω κι αυτη, προσπαθησα μονη μου και νομιζω πως την εβγαλα, θα δειτε (πουαντερι και Ευα ) και θα μου πειτε.Μην σας κουραζω αλλο σας παραθετω την φραση της εβδομαδας
Δεν ειναι οτι ειμαι τοσο εξυπνος - απλα επιμενω στο προβλημα περισσοτερο χρονο.
Albert Einstein (1879-1955) Γερμανος Φυσικος Βραβειο Νομπελ 1921

Καλο απογευμα !!!!!!!!!!
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare