Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

καλο φθινοπωρο !!!!!

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 10:20 μ.μ. 11 σχόλια
Καλημερα , καλο φθινοπωρο !!!!!!!!

Αρκετους μηνες μετα ξανασυναντω την τεχνολογια και φυσικα εσας , που μου λειψατε πολυ...

Τα νεα σας τα μαθαινα που και που , μεσω φιλων που τους επισκεπτομουν στα σπιτια τους.Το καλοκαιρι αυτο εφερε πολλα και πηρε πολλα. Εφερε νεα αρχη για μενα και το Νικολακη μου σε ενα ομορφο σπιτικο με μεγαλη βεραντα και θεα τα αστερια και το αεροδρομιο, εφερε τους φιλους που ειχαμε χαθει τον τελευταιο καιρο λογω αποστασης, εφερε αναμνησεις απο ενα τοπο που αγαπω πιο πολυ απο οτι θα τον αγαπουσα αν ειχα γεννηθει σε αυτον, εφερε εκεινες τις μοναδικες καλημερες απο τους γειτονες , εφερε αγκαλιες και συγκινηση απο ανθρωπους που περασαμε μαζι τους υπεροχες στιγμες...

Εφερε τη δευτερη κορη του αδελφου μου, στο τελος Αυγουστου, μια μπεμπα γαλανη και ξανθια , ιδια σαν τον μπαμπα της...

Εφερε τη κορη της Λιτσας μου, που ακομα δεν εχω αξιωθει να παω να τη δω αλλα τη σκεφτομαι συνεχεια...

Πηρε ομως το Γιαννακη , και τον πηγε στη γειτονια των αγγελων, κι ο πονος αντι να ημερευει, θεριευει κι οταν κοιταω τα αστερια το βραδυ, τον βλεπω αλλα ειναι μακρια και δεν μπορω να του πω τιποτα , αχ ρε Γιαννακη τι πονο εκρυβε η ψυχουλα σου.. η επομενη αναρτηση θα ειναι μονο για εκεινον του το χρωσταω.

Χθες ειχα γενεθλια , εκλεισα τα 31 , Παναγια μου ποτε τα εφτασα??????????
Ποτε ημουν 3 και επαιζα μα τη θεια μου τη Νικουνια, ποτε τελειωσα το σχολειο , ποτε εφτασα 20 και ποτε 31 δεν το καταλαβα βρε παιδι μου, αχ τι να κανω ομως το δεχομαι αφου δε μπορω να κανω αλλιως αλλα να σας πω κατι? οπως λεμε και με τη φιλη μου τη Μ. που καποτε οργωναμε τα μπαρακια πριν 10 χρονια , αν μας αμολησουν τα ιδια θα κανουμε ...το θεμα ειναι πως νιωθεις ε????

Καλημερα να εχουμε καλο υπολοιπο εβδομαδας , ερχεται Σαββατοκυριακο , θα ξεκουραστουμε , θα δουμε φιλους αγαπημενους και τα αδελφια μας, θα πιουμε το κρασακι μας, ακουγοντας αγαπημενους ηχους και θα ειμαστε φρεσκοι και χαλαροι για την υπεροχη εβδομαδα που ερχεται .
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare