Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

φιλια σε ολες κι ολους ..........

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 4:27 π.μ. 12 σχόλια
Καλημερα, σε ολους και ολες , εχω πολυ καιρο να γραψω τα νεα μου, αλλα ειχα πολλες πολλες δουλειες κι ετσι ο χρονος ηταν περιορισμενος , αλλα περνουσα αθορυβα και σας εβλεπα.

Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι πως η πεθερα μου εκανε μια πολυ σοβαρη επεμβαση στο γονατο της οποτε επρεπε να ημουν διπλα της γιατι χρειαζοταν βοηθεια. Εμεινε στο νοσοκομειο 15 ημερες, η επεμβαση πηγε παρα πολυ καλα, αλλα η αναρρωση θα τραβηξει σε διαρκεια. Στο νοσοκομειο μαζι με ολα τα παρατραγουδα που βλεπαμε, γνωρισαμε ανθρωπους που μας γοητευσαν και που αποφασισαμε να μη χαθουμε μαζι τους, ανθρωπους απο αλλα μερη της Ελλαδας με αλλα ηθη και εθιμα, ανθρωπους που το κλαμα τους απο τους πονους εγινε ενα με το δικο μας , και που το χαμογελο τους το πρωι γινοταν ωθηση για τη δυσκολη μερα. Οι επεμβασεις στα ακρα ειναι πολυ επωδυνες και οι ασθενεις που τις κανουν χρειαζονται ατομα με ψυχικο σθενος να του φροντισουν, δεν ξερω αν ανηκω στα ατομα αυτα παντως εκανα οτι μπορουσα.

Το δευτερο επισης σημαντικο νεο ειναι πως μετακομιζουμε . Αλλαζουμε και περιοχη αλλαζουμε τα παντα. Κι εοπειδη δουλευουμε κι ειχαμε μονο Σαββατοκυριακα για να αμπαλαρουμε ζουμε 15 ημερες αναμεσα σε κουτες και σακουλες, χαμος δηλαδη γινεται μας εχει πνιξει η βρωμια και κακοσμια. Θελω πολυ που φευγουμε , δεν λυπαμαι καθολου, ηταν κατι που ειχαμε προγραμματισει τον χειμωνα αλλα λογω αλλων υποχρεωσεων δεν εγινε και τωρα ηρθε η καταλληλη στιγμη. Πολυ χαρα εχω σας λεω θα ειμαστε κοντα με αγαπημενους φιλους και προσωπα κοντα στην ανιψια μου , θα ερθει κι η μητερα μου μετα απο κανενα μηνα κι ετσι παλι ολοι μαζι, θα νοικιασει δηλαδη δικο τςη σπιτι, κι ετσι θα εχει κοντα παιδια , εγγονια, σκυλια ...

Το τριτο επισης σημαντικο νεο ειναι πως παρουσιαστηκε μια προταση για νεα δουλεια με καλυτερες απολαβες και καλυτερο ωραριο. Ετσι λοιπον αφου ζυγισα τα πραγματα καλα αποφασισα να φυγω, χθες ηταν η τελευταια μου μερα στην εταιρια, χαιρετηθηκαμε , φιληθηκαμε με την ευχη πως μπορει να ανταμωσουμε καπου.

Δεν εχετε παραπονο ολο αλλαγες και νεα ειμαι. Την Παρασκευη τα φορτωνουμε λοιπον , σας φιλω, θα σας σκεφτομαι και μιας και για λιγες ημερες δεν θα εχω internet και τηλ , θα κανω υπομονη μεχρι να σας ξαναδω.


Φιλια πολλα πολλα ,θα τα πουμε συντομα!!!!!!!!
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare