Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

χρονια πολλα

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 3:29 π.μ. 8 σχόλια
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους !Σημερα ειναι μερα γιορτινη στο σπιτι μας.Ο Νικολακης μου εχει γενεθλια , γινεται 44 . Φυσικα το ειχε ξεχασει, νομιζε πως ηταν στις 09-02. Χθες που ηταν λιγο περιεργη η μερα για μενα, γιορτασαμε ηρθαν το απογευμα τα ανιψια μας , τα αδελφια μας οι μαμαδες μας και σβησαμε την τουρτα, την ειχα φτιαξει εγψ , τιραμισου, ο ανιψιος μου ειπε απο εμφανιση ωραια αλλα απο γευση χαλια, 6 χρονων σκατο και τι μου ειπε .
Φυγαν κουταλια , φυγαν χαρτοπετσετες ολα γιναν ανω κατω , δε πειραζει καθολου ομως γιατι μας εφτιαξε η διαθεση.Γιορτασαμε χθες οπως καταλαβατε γιατι σημερα ειναι εργασιμη ημερα κι εγω δουλεω 15.00-23.00 , κι ετσι ο Νικολακης μου θα ειναι μονος του.
Νικο μου, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, να τα χιλιασεις, να εισαι παντα γερος , δυνατος. Να πιστευεις τον ευατο σου και στις δυναμεις σου, να συνεχισεις να εισαι τοσο σταθερος στις πεποιθησεις σου γιατι, σε κανει γοητευτικο και μου δινει δυναμη να συνεχισω, τις μερες που ο ουρανος πεφτει στο κεφαλι μου.Να με αγαπας οσο πιο πολυ γινεται και να μου χαμογελας οπως μονο εσυ ξερεις. Σου ευχομαι η΄μας ευχομαι να ειμαστε παντα μαζι ο ενας για τον αλλον , να εχουμε τα μυστικα μας που οταν θελουμε να τα συζητησουμε ερχομαστε σπιτι μας και λεμε λεμε τοσο που φτανει η ωρα πεντε το πρωι για να κοιμηθουμε , και να μεγαλωσει η οικογενεια μας οπως ειχαμε φανταστει στην αρχη.
Χρονια πολλα Νικολακη μου, χρονια πολλα !!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Σ. Ευχαριστω την πεθερα μου που σαν σημερα πριν απο 44 χρονια στς 18.45 γεννησε το Νικολακη , για να τον παντρευτω εγω, ευχαριστω πεθερα , ευχαριστω πολυ πολυ !!!!
 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare