Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αναρτήθηκε από ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ στις 2:32 π.μ.
Καλημερα, και χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν αυριο.Την Παρασκευη ειχα μαθημα στο Kangaroo , με την κα Αγγελικη και εκει με περιμενε μια υπεροχη εκπληξη η πουαντερι και το πλεκτο εγκωμιο, μα τι ωραια που περασα ρε παιδια τι ωραια , γελιο , χαρες αγκαλιες , πειραγματα, ηταν ενα τελειο απογευμα. Δεν ξερω αν θα ερθουν ξανα στο μαθημα αλλα σιγουρα θα επιδιωξω να τις ξαναδω, βγαλαμε και φωτογραφιες , θα τις αναρτησω αλλη φορα ομως. Επισης , πρεπει να σας πω πως τα λουκανικοπιτακια που εκανα με τη ζυμη της δημιουργιας ηταν ευγεστα πολυ , ειχα βαλει και παραπανω ουζο που μου αρεσει και ειχαν μια μυρωδια φανταστικη. Αυριο ειμαστε καλεσμενοι σε μια φιλη μου, που γιορταζει , χαμος θα γινει με τον μπακαλιαρο . Και τωρα θα παω και μια κακια , ετσι γιατι αμα δεν την πω θα σκασω. Χθες το απογευμα πηγα βολτα με τη Φιονα, μεγαλη βολτα, εχουμε στην Ηλιουπολη ενα αλσος αρκετα μεγαλο ιδανικο για παιδια και σκυλακια , περπατουσαμε λοιπον πολλη ωρα , και λεω μωρε δεν περναω απο το σπιτι αυτου του αχαιρευτου που δεν ηθελε τη Φιονα μου, να δω αν το εχει νοικιασει το σπιτι. Και ω του θαυματος ! το σπιτι ηταν ξενοικιαστο , μα τι χαρα πηρα δεν λεγεται, δεν ειμαι κακια ρε παιδια αλλα το ευχαριστηθηκα με τον χρουσουζη, που δεν ηθελε το κοριτσι μου. Αυτα , μεχρι εδω οι κακιες , να περασουμε ομορφα αυριο και να χαιρομαστε οσους γιορταζουν.
Καλη συνεχεια!!!

7 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ on 24 Μαρτίου 2009 στις 3:41 π.μ. είπε...

Πολλές ευχές και από μένα σε όλους όσους γιορτάζουν αύριο!!!
Τι όμορφη έκπληξη που είχες!! Είμαι σίγουρη ότι περάσατε τέλεια, πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές εύχομαι:)
Για τον γρουσούζη....μην σκας και χαλάς την ζαχαρένια σου. Δεν αξίζει καν τον κόπο!!
Να περάσεις πολύ όμορφα αύριο:)

the 3 mascoteers on 24 Μαρτίου 2009 στις 3:53 π.μ. είπε...

Οχι, δεν είσαι κακιά, καλά να πάθει! Η μητέρα μου έχει ένα σκυλάκι σαν το δικό σου και την αποκαλεί " η τέταρτη κόρη μου". Μόλις μας δει τρέχει απο μακριά και πέφτει στα πόδια μας, η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο και αυτή έκλαιγε όλο το βράδυ δίπλα στο κρεβάτι της.

Αυτό το σκυλάκι, ποιός θα τολμήσει της πει να το αφήσει? Θα είναι σαν να εγκαταλείπει το "τέταρτο παιδί της"!

eirini on 24 Μαρτίου 2009 στις 10:03 π.μ. είπε...

Δεν είσαι εσύ κακιά, αυτός είναι γρουσούζης! Ακούς εκεί να μην ήθελε την Φιόνα!

Φαντάζομαι τί ωραία που θα περάσατε.... αχ! πώς θα 'θελα να ήμουν μαζί σας! Ε! ρε γέλια που θα κάναμε με την Πουαντερί (της έχω αδυναμία)!!! Να μας βάλεις τις φωτογραφίες επειγόντως!
Αύριο με τον μπακαλιάρο θα γίνει χαμός! Καλά να περάσεις!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ on 24 Μαρτίου 2009 στις 10:58 π.μ. είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα ζώα είναι για να εξυπηρετούν μόνο τις βασικές τους βιολογικές ανάγκες.Πριν από πολλά χρόνια είχα πάρει στην τάξη δυο χάμστερ που τα ονομάσαμε Ιγνάτιο και Εβίτα[ από τα ονόματα δυο ποντικιών στο βιβλίο της γλώσσας]. Φυσικά δεν ήξερα ότι ήταν ζευγάρι και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δεν προλαβαίναμε ν' αλλάζουμε κλουβιά γιατί πολλαπλασιάζονταν απίστευτα γρήγορα. Κάθε Παρασκευή για να μη νιώθουν μοναξιά τα έπαιρναν τα παιδιά στο σπίτι και τα ξαναέφερναν τη Δευτέρα. Οι μανάδες μουρμούραγαν λίγο και έλεγαν ότι γεμίζουν το σπίτι πριονίδια, αλλά το συνήθισαν σιγά σιγά. Στο τέλος της χρονιάς τα μοιραστήκαμε ...

XRYSOULA on 24 Μαρτίου 2009 στις 11:13 π.μ. είπε...

Τυχερούλες!!!!!
Τι όμορφα που περνάτε σας ζηλεύω!!
Φιλάκια.

πουαντερι on 25 Μαρτίου 2009 στις 2:40 μ.μ. είπε...

Πραγματικα περασαμε πολυ ωραια!
Εμεις παιδι μου ομως δεν καναμε σεμιναριο, γυρισαμε ολοκληρο επεισοδιο κωμωδίας.
Πολυ γελιο!!!!!!

Α! πεστου τα του γρουσουζη μωρε που εχεις και τυψεις που τον θαβεις;!
Αντε τον βλακααααα!!!!!

Ποτε θα ξανα πιουμε καφε; να γελασουμε;

Πλεκτο Εγκωμιο on 26 Μαρτίου 2009 στις 11:42 μ.μ. είπε...

Καλημέρα κορίτσι γελαστό!!! Πραγματικά χαίρομαι αφάνταστα που σε γνώρισα και που συναντηθήκαμε και οι 3 μαζί!! Περάσαμε θαυμάσια η αλήθεια είναι!

Όσον αφορά τον γρουσούζη... τι να πει κανείς τα λέει όλα ο χαρακτηρισμός αυτος απο μόνος του!

Αλήθεια τι έκανες με το σεμινάριο σαγιονάρας στο εργαστήρι; Θα πάμε τελικά. Φιλάκια πολλά πολλά.

 

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare